Recensies

januari 2023

De praktijk groeide gestaag met patiënten en personeel. Op een gegeven moment raakte ik de regie wat kwijt en er ontstond onrust, met als gevolg verloop van dierbaar personeel. Corona kwam er nog bovenop en het plaatje was compleet. Via via kwam ik bij Ineke Hendrikx terecht, want ik was op zoek naar een vrouwelijke adviseur (omdat ik bijna alleen maar vrouwelijke medewerkers heb) en iemand die uit de tandheelkundige branche kwam. Zij heeft de hele praktijk geanalyseerd. Daar kwamen duidelijke adviezen uit voort. Dat hebben we nu zo’n beetje allemaal uitgevoerd en daarbij heeft Ineke ook een flinke bijdrage aan geleverd. Dus niet alleen maar adviseren, maar ook de concrete uitvoering. Dit was voor mij en mijn team een enorme steun en toeverlaat. Ik ben Ineke heel dankbaar voor haar professionele hulp; concreet, uitvoerend met menselijke maat en altijd zeer goed bereikbaar.  

Faust de Kleijn

Mondzorg Beuningen

Professioneel, inspirerend en doortastend, dat is het eerste wat er in mij opkomt als ik Ineke zou beschrijven. Ik heb het plezier om al geruime tijd begeleid te worden door Ineke. Ze helpt niet alleen mij als Praktijkmanager, maar begeleid ook de praktijk met alles daar om heen. Waar een ander zou stoppen, gaat zij nog verder. Ze weet het team goed op waarde te schatten en coacht op mensgerichte wijze met een vleugje humor en een open houding. Hierdoor krijgt zij mensen in beweging. Door haar brede kennis en ervaring weet zij de praktijk naar een hoge niveau te tillen. Ineke is een aanwinst voor iedere organisatie!

Eva-Lin Wolven, praktijkmanager Sanadens

Ineke is onmisbaar voor mij als praktijkeigenaar. Luisteren, meedenken, sturen, leiden, creatief, efficiënt, klankbord, vertrouwenspersoon.

Ivo Kruijssen, Tandartspraktijk Element

Sinds juni 2019 heb ik Ineke ingeschakeld om gebruik te maken van haar diensten. Omdat ik iemand nodig had om mij te ondersteunen in mijn Mondhygiënistenpraktijken. Met haar inzicht, ondersteuning en vertrouwen hebben we samen de praktijken naar een hoger niveau weten te tillen. Haar doelgerichte aanpak en positieve benadering hebben geleid tot meer duidelijkheid in de praktijk.  

De Mondhygiënist, Silvia Rutten

Ineke heeft ons bijzonder goed geholpen! Er komt wat bij kijken als je met drie solopraktijken samen een nieuw avontuur begint in een nieuw pand. Heel veel zaken komen op je af, met name op het gebied van regelgeving. Maar ook de administratieve structuur, zoals gegevens en contracten die veranderd moesten worden b.v. bij Vektis, Vecozo, softwareleverancier etc., is complexer dan je aanvankelijk denkt. Dan is het ongelooflijk fijn en rustgevend dat je iemand als Ineke Hendrikx naast je hebt staan die je dat allemaal uit handen neemt en ervoor zorgt dat alles perfect geregeld is en goed op elkaar aansluit. Alle zaken worden digitaal gedocumenteerd en zijn direct en makkelijk op te zoeken en te produceren. Zonder Ineke was het gewoon niet zo gelukt. Zij denkt aan alle zaken waar je als tandarts niet direct aan denkt. Maar waarvan het wel belangrijk is dat die zaken geregeld zijn. Ik raad elke collega aan die bezig is met het opzetten, veranderen van praktijksetting of die problemen ondervindt bij het voeren van de praktijk, direct contact met haar op te nemen. De stress die ze bij je wegneemt en de rust die ze daarvoor geeft is, mijns inziens, onbetaalbaar gebleken.

Nico Logtenberg, tandarts

Praktijkhouder eenzaam bestaan? Zorg voor een externe maat, die meedenkt, daar waar jij het nodig hebt of zelfs taken die je niet liggen geheel over neemt. Ik kan Tandartspraktijkondersteuning, Ineke Hendrikx, van harte aanbevelen!  Betalen op uurbasis als ZZP- er. Na 30 jaar plotseling verlies van een maat/ vriendin in een winstmaatschap had ik de overname alleen aan de top niet gered! Met Ineke Hendrikx ben je zelfs na een telefoontje, waar je samen spart hoe dingen wel/niet aan te pakken, je ei weer helemaal kwijt!

Jeanne Baggen, Tandartsen Weeshuis

tandartspraktijk Schilham

Ineke Hendrikx heeft ons op zeer enthousiaste, doortastende en adequate wijze geholpen onze praktijk weer nieuw leven in te blazen! Mede door privé-omstandigheden zagen wij er soms ‘geen gat meer in’ om aan alle nieuwe eisen en regelgeving  te voldoen en alle neuzen dezelfde kant op te laten wijzen binnen de praktijk.. Als een frisse wind is zij door onze praktijk gegaan en zijn allerlei zaken weer aangescherpt, verbeterd, weggelaten, toegevoegd etc etc.  Kortom, de puntjes op de i gezet!  Ook het personeel reageerde heel positief op haar aanwezigheid. Zij is uitstekend op de hoogte van alle (nieuwe) wet- en regelgeving, Zij heeft een zeer goede mensenkennis hetgeen goed van pas komt bij o.a. de functioneringsgesprekken. Na een intensieve periode van ongeveer een half jaar willen wij haar graag 1 á 2 keer per jaar terug laten komen om ‘een vinger aan de pols te houden’ en bv. aanwezig te laten zijn bij functioneringgesprekken en/of werkbesprekingen. Kortom: wij zijn zeer tevreden!

tandartspraktijk Schilham, Huizen

Mijn doel was de praktijk klaar te stomen voor de visitatie, ik wist niet waar te beginnen en zag alleen maar beren op de weg. Jouw professionele benadering en inbreng heeft niet alleen zéér effectief gewerkt, maar mij vooral rust gebracht. Je bent makkelijk te benaderen, je weet wáár je het over hebt en bent goed op de hoogte van álle facetten van de bedrijfsvoering in de tandartspraktijk.

Etienne Lamée, tandarts te Nijmegen

Annette, assistente

Ineke is een rots in de branding! Met al je vragen, onzekerheden en twijfels kun je dag en nacht bij haar terecht, ze zal je helpen en achter je staan! Ze laat je geloven in jezelf en geeft je zelfvertrouwen. Ze helpt je om bijgeschoold te blijven door middel van het doorspelen van informatie, leesopdrachten en het doorsturen van filmpjes! Ik heb dit ontzettend gewaardeerd en mede door haar inzet in onze praktijk sta ik zeker in mijn witte schoenen..;-) en gaan we als team vol vertrouwen de toekomst tegemoet!

Annette, assistente

recensies

Door arbeidsongeschiktheid moest ik praktijk (3 behandelkamers, 6000 patiënten, 9 (part)time medewerkers) in 2013 overlaten aan waarnemers. Dat heeft bijna 2 jaar geduurd met alle gevolgen van dien. In februari 2015 kwam ik in contact met Ineke Hendrikx en dat was de reddende engel! Duizendpoot. Regelt alles. Zeer betrokken alsof het haar eigen praktijk is. Sociaal vaardig, psychologe, zakelijk. Pakt alles aan en doet dat goed. Humor, gezellig etc Gezorgd dat alles weer up to date is, administratie, onderhoud apparatuur, praktijkinterieur, sterilisatie opnieuw ingericht, personeelsdossiers , functioneringsgesprekken etc. Nieuw personeel aangetrokken, praktijk verkocht na gesprekken met geïnteresseerden en aspirant kopers. Overdracht naar nieuwe praktijkeigenaar geregeld. 's Ochtends, 's avonds of in het weekend, altijd kon je haar om advies vragen en regelde ze het. Kortom ik ben door haar totaal ontzorgd!

Simon Tom, tandarts

Van der Veld

Door de heldere praktijkanalyse van Ineke Hendrikx is ons op eenvoudige wijze zeer inzichtelijk gemaakt welke stappen we moeten ondernemen om de praktijk aan de huidige eisen te laten voldoen. Ineke weet op een leuke en ontspannen manier en zonder dat de moed je in de schoenen zakt je bewust te maken van de regels omtrent kwaliteit, veiligheid en personeelsbeleid. Wij gaan daardoor met frisse moed aan de slag met het plan van aanpak en hebben alle vertrouwen in een goed eindresultaat.

Tandartspraktijk Van der Veld

Recentie2

Ineke Hendrikx is een leuke vlotte vrouw die weet waar ze het over heeft. Ze heeft kennis van zaken op allerlei gebied van wet -en regelgeving in de tandheelkundige praktijk. Weet ze het niet, dan zoekt ze het uit en komt met een duidelijk verhaal. Ze weet de regels en protocollen op simpele wijze en op een overzichtelijk manier neer te zetten, zodat het voor een ieder duidelijke taal is. Een ieder kan er binnen de praktijk mee aan de slag. Niks wordt aan het toeval over gelaten ze denk aan dingen waar wij niet bij stil hebben gestaan. We hebben met ondersteuning van Ineke een en ander nu op de rit staan, maar zijn er nog niet. Voorlopig blijven we nog een beroep op haar kennis en vaardigheden doen.

Tandartspraktijk van Drunen, Vught