Dienstverlening

Advies en begeleiding voor tandarts en team

Onze dienstverlening bestaat uit advies en begeleiding voor tandarts en team. Tandartspraktijkondersteuning ontzorgt bij actuele vragen in de dagelijkse mondzorg / tandartspraktijk. In alle fasen van de praktijkvoering.

Door te enthousiasmeren, motiveren en inspireren brengen we passie terug in de praktijk. Terug naar de bedoeling, voor de patiënt en vanuit intrinsieke motivatie. Niet door certificeren, maar door slim organiseren langs drie bewegingen: van wet naar werkvloer (kennis), van nu naar continu (kwaliteit) en van tandarts naar team (verantwoordelijkheid). Tandartspraktijkondersteuning ontzorgt de tandarts en zet medewerkers in hun kracht.

Onze werkwijze valt positief op:

  • laagdrempelig
  • eenvoudige en praktische toepassingen
  • geïntegreerde aanpak van organisatie, documentatie en personeelsbeleid
  • kortdurende, intensieve en persoonlijke begeleiding
  • veel aandacht voor uw medewerkers
  • betrokken en enthousiast
  • een frisse blik op uw blinde vlekken

Uw vraag is leidend, onze dienstverlening is maatwerk.

We hechten veel belang aan het kennismakingsgesprek. Vertrouwen vormt de kern van onze samenwerking en werkwijze. In dit eerste gesprek bespreken we uw vragen en wensen, de samenstelling van uw team en organisatie van uw praktijk. Ons aanbod stemmen we daarop af.

Onze dienstverlening betreft de volle breedte van de praktijkorganisatie. Onze ervaring is dat onderwerpen vrijwel altijd met elkaar samenhangen. Dat vraagt om een integrale aanpak.
De inzet van Tandartspraktijkondersteuning is kortdurend, intensief en persoonlijk. Na afloop kunt u met uw team zelfstandig verder. Taken die u wilt uitbesteden voeren we graag voor u uit.

De betrokkenheid bij uw praktijk maakt het mogelijk dat u op ieder moment op ons terug kunt vallen. Of het nu gaat om nieuwe ontwikkelingen of ‘jaarlijks onderhoud’, om personele vraagstukken of nieuwe regelgeving. We hechten veel waarde aan een goede relatie met u en uw team!