Over ons

Tandartspraktijkondersteuning

Tandartspraktijkondersteuning is een organisatieadviesbureau voor de mondzorg/ tandheelkundige praktijk opgericht door Ineke Hendrikx-Vogtländer.

Wij ondersteunen tandarts en team in verschillende rollen en in alle fases van de praktijk. Bij start, groei, ontwikkeling, afbouw en overdracht. De flexibele schil om de tandartspraktijk. Bij personele uitdagingen, opzet en onderhoud van het kwaliteitssysteem, als praktijkmanager op afroep of bij crisis. Én professioneel praatpaal: van vertrouwenspersoon tot strategisch sparringpartner. Altijd op basis van vertrouwen, verbinding en vakmanschap.

Ineke Hendrikx 

Ik ben Ineke Hendrikx: enthousiast, positief, onafhankelijk, denkend in mogelijkheden. Een gelukkig mens. Met die eigenschappen draag ik links en rechts bij om bureaucratisch leed te verzachten en vooral plezier toe te voegen.

Een bedrijfskundige achtergrond, een carrière in de zorg en jarenlange ervaring in de tandartspraktijk van mijn man vormen de basis voor Tandartspraktijkondersteuning.

Als (senior)manager zorg- en bedrijfsvoering werkte ik bij verschillende grote organisaties in de consultancy en langdurige zorg. Afwisselend en in samenhang verantwoordelijk voor zorg, bedrijfsvoering, medewerker en markt.

Sinds 2012 ben ik ook als toezichthouder actief in de zorg, momenteel als voorzitter Raad van Toezicht bij MENT GGZ.

Al die ervaringen zet ik graag in om tandartsen te ontzorgen. Als schakel tussen de complexiteit en de dagelijkse praktijk, zodat tandartsen met hun team de passie én het plezier in hun vak behouden of terugvinden. Dáár haal ik mijn voldoening uit.

Onze visie:

Vertrouwen, verbinding en vakmanschap vormen de basis voor gezonde organisaties. Organiseren en motiveren brengen rust én beweging in de praktijk.
Dat proces faciliteren wij graag. Met visie, passie en humor.

Deze visie delen we graag met anderen. Wij zoeken in ons netwerk nadrukkelijk naar gelijkgestemden om mee samen te werken.