Over ons

Wie zijn wij?

Tandartspraktijkondersteuning is een organisatieadviesbureau voor de tandheelkundige praktijk opgericht door Ineke Hendrikx-Vogtländer.

Ineke besloot haar bedrijfskundige achtergrond en ruime ervaring in de zorg te combineren met haar eerdere ervaring in de tandartspraktijk van haar man. Vanaf de oprichting heeft zij daar in verschillende rollen haar bijdrage aan geleverd, onder andere enkele jaren als praktijkmanager.

Als (senior)manager zorg- en bedrijfsvoering werkte zij bij verschillende grote organisaties in de consultancy en langdurige zorg. Daar was zij afwisselend en in samenhang verantwoordelijk voor zorg, bedrijfsvoering, medewerker en markt. Sinds 2012 is zij lid van de raad van toezicht bij Zorgbelang Gelderland.
Haar ervaring met het vertalen van wet- en regelgeving in grote organisaties wil Ineke nu graag inzetten om tandartsen te ontzorgen. Als schakel tussen die complexiteit en de dagelijkse praktijk, zodat tandartsen met hun team de passie én het plezier in hun vak behouden of terugvinden.

Onze visie:

Vertrouwen, verbinding en vakmanschap vormen de basis voor gezonde organisaties. Organiseren en motiveren brengen rust én beweging in de praktijk.
Dat proces faciliteren wij graag. Met visie, passie en humor.

Deze visie delen we graag met anderen. Als partner van nieuworganiseren.nu dragen we bij en delen we kennis over nieuwe vormen van organiseren.