Begeleiding/Coaching

De niet-patiëntgebonden taken groeien dagelijks door wettelijke eisen en toenemende praktijkomvang. Als tandarts en praktijkhouder voert u veel van deze managementtaken uit, in grotere praktijken de praktijkmanager. U gaat –soms noodgedwongen- met uw tijd mee, maar wilde u wel manager worden?
 
Tandartspraktijkondersteuning heeft een andere kijk op organiseren. Op basis van haar ervaring met zelfsturende teams in de zorg weten we dat het ook anders kan!
 
Meer management, planning en controle is niet het antwoord.
 
Tandartspraktijkondersteuning gelooft in de kracht van uw team. Uw assistentes kunnen én willen vaak meer dan u denkt. Zij kennen de praktijk van alle dag als geen ander. De beste input om uw bedrijfsvoering op peil te houden of verder te ontwikkelen.
 
Tandartspraktijkondersteuning begeleidt hen daarbij en haalt het beste uit uw medewerkers naar boven. We dagen hen uit een grote(re) mate van zelfstandigheid te ontwikkelen en zo meer verantwoordelijkheid te nemen. Samen met u bepalen we de kaders waarbinnen zij zelfstandig beslissingen kunnen nemen en taken uit kunnen voeren.
 
Tandartspraktijkondersteuning: voor zelfstandige en gemotiveerde medewerkers!
 
Tandartspraktijkondersteuning zet mensen in hun kracht en ondersteunt waar nodig. Individueel of in teamverband. Van assistente tot tandarts, van meewerkend echtgenote/partner tot praktijkmanager. Ons motto is: ‘help mij het zelf te doen’
 

Meer weten over onze begeleiding/coaching? Maak een afspraak!